"Györgyihez számomra csak megérkezni volt nehéz. Eljutni addig a pillanatig, abba a mélységbe, abba a bizonytalanságba, mikor már kész vége, tenni kell valamit, mert „megfulladok”. Ezekkel a gondolatokkal és karrierváltással kapcsolatos útkereséssel érkeztem meg végül az egyik legjobb helyre! Neki köszönhetően nagyon hamar fellélegeztem, megértettem és szépen lassan megengedtem magamnak, hogy a saját érzéseimre figyeljek, azok alapján hozzak döntéseket és ne a külső elvárások szerint éljek. A közösen töltött idő alatt nagyon sok régóta hordozott „csomag” került a felszínre, melyek könnyítésében szintén nyitott és segítő társra találtam Györgyi személyében. Az ő coaching-ja számomra nem egy egyszerű coaching volt, annál sokkal több. Megnyitott és elindított egy olyan ÚTON, mely még sok felfedezni valót tartogat, de biztosan egy szabadabb és boldogabb élet felé tart. Hálás köszönet minden egyes könnycseppért, amit Nálad hagyhattam!"

Betti

“Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél rálépni AZ ÚTRA!"

Eszter

"Kedves Útkereső Társam! Ha elhatároztad, hogy a változás rögös, néha félelmetes, de mindenképpen újat, izgalmasat hozó útjára lépsz, akkor azt ITT lépd meg! Györgyi értő figyelmével, kérdéseivel, színes eszköztárával, tudásával, tapasztalatával minden pillanatban segíti, hogy saját belső erőforrásaidat is mozgósítva megtaláld kérdéseidre a választ, hogy még pontosabban lásd ki vagy, mik mozgatnak, hogy magabiztosan elindulj és bátran menj a vágyott cél felé."

Zsuzsa

“Megerősítéseket kaptam, hogy régóta járt utam nem céltalan. Az egészben a legjobb, hogy nem Györgyi adja a kész megoldásokat, hanem rávezet arra, hogy saját magamban találjam meg a választ.”

Zoltán

“A coaching számomra egy olyan szellemi edzést jelent, mely megtanít az élet minőségi élésére. Nem kell bonyolultan elképzelni, csak az a fontos, hogy az egyszerű, apró gyakorlatokat vegyük komolyan, mert lényeges változást hozhatnak hétköznapjainkba. Észrevétlenül átformálódik gondolkodásunk, le tudunk lassítani a hajszában, és el tudunk gondolkodni azon, hogy vajon merre is tartunk. Könnyű dolgunk van, ha coach-unk egy emberséges, empatikus és nagyon sokszínű személyiség, épp olyan, mint ennek a honlapnak a gazdája. Jelen esetben maga a coaching foglalkozás is (nem csak a gyakorlatok) egy minőségi színfoltja mindennapjainknak. A coaching napján után úgy éreztem, hogy a “mai napnak” volt értelme, jó volt este ezzel a tudattal nyugovóra térni. Szerintem minden embernek valóban szüksége lenne ilyen “edzésre”, mert rendkívül hasznos, alkalmazható tippeket kaphatunk, csak nem merünk belevágni, mert egy ismeretlen lila köd fedte fogalomnak tűnik. Ha viszont bátran elkezdjük, a többi majd megy magától. HAJRÁ!!!"

Berni

“Már a Györgyivel való első találkozás után éreztem,hogy jó helyen vagyok. Minden ülés hozott új és új felismerést, a Györgyi által alkalmazott kreatív technikák, és a terápiás céllal, a megfelelő helyen alkalmazott olykor nagyon is provokatív,  jól irányzott kérdései által. Az ülések élménye számomra leginkább egy via ferrata túrához hasonlítható, ahol az ember a könnyebb szakaszok felől a nehezebbek felé halad, és teszi ezt úgy, hogy a saját határait feszegeti azzal a tudattal, hogy a beülő és a karabinerek (Györgyi) biztonságot nyújtanak egy esetleges megcsúszas vagy rosszabb mozdulat esetén is. Az esés tapasztalatai segítenek fejlődni, miközben az úton előre haladva újabb és újabb távlatok nyílnak. A túra során új, addig nem ismert mozdulatokat alkalmazva tudunk meg egyre többet és többet magunkról. Olykor meg is torpanunk, kételkedve magunkban, hogy aztán egy nagy levegő és Györgyi segítő tanácsaival ismét tovább induljunk. A feladat a miénk, de mindvégig biztonságos és segítő közegben járhatjuk az utunkat. Györgyi őszinte, kedves személyisége nekem igazi igazi plusz volt az ülések során, a tőle kapott gondolatokat magammal viszem az ülések után is, a hétköznapokban is. Egy külföldi munka miatt most egy kis szünetet vagyok kénytelen beiktatni, de mindenképpen folytatom a megkezdett munkát, Györgyinek pedig mindent nagyon köszönök.”

Évi

“Nyáron jártam hozzád beszélgetésere, és az utolsó alkalommal megígértem, hogy írni fogok Neked hogyan alakult a sorsom. Úgy érzem most értem el az akkori célom, vágyam kapujához. Sikerült megtalálnom önmagam, kiegyensúlyozott lettem és nem elsőre nem másodjára, de találtam egy olyan munkát, ahol jól érzem magam és motivált vagyok. Mindenképpen emberekkel szerettem volna foglalkozni (fiatalokkal), valamilyen segítői oldalról és ez megvalósult. Tele van kihívással és fejlődéssel. Sokat segítettek az akkori feladatok, felismerések! Köszönök mindent!”

Fanni