FAQS

 

MI AZ A COACHING?

A coaching egy általában kb 5-15 alkalmas, célorientált, megoldásközpontú segítő folyamat. A coach nem ad tanácsot, hanem speciális kompetenciákkal, kérdésekkel, eszközökkel segít rendet tenni a káoszban, megtalálni a saját válaszaidat, megoldásaidat. A coaching nem terápia, nem célja a gyógyítás. Segít a tanulásban, a fejlődésben és abban, hogy a segítő folyamat hozadékait tettekben is realizáld.

HOGY KEZDJEM EL?

Keress meg telefonon, e-mail-ben, vagy foglalj magadnak időpontot az online foglalási rendszeren keresztül az első konzultációra. Ezen az első alkalmon átbeszéljük, mi a problémád, dilemmád és megnézzük, hogyan tudunk együtt működni. Ezután ha mindketten úgy döntünk "szerződünk"a folyamatra. Különösebb felkészülésre nincs szükség, mielőtt jössz, gondold át a problémád, és hogy mit vársz a közös munkától.

MILYEN GYAKRAN KELL JÁRNOM?

Javasolt hetente vagy két hetente 1 alkalom (60 perc), de ez alapvetően mindig a te döntésed. A konzultációk személyesen a 2. kerületben, vagy online Zoom-on keresztül is elérhetőek.

HONNAN TUDOM, HOGY COACH-RA VAGY MÁS SEGÍTŐ SZAKEMBERRE VAN SZÜKSÉGEM?

Az első konzultáció többek között arra is jó, hogy kiderüljön, milyen tipusú problémával, helyzettel küzdesz. Ha úgy látom, hogy más szakemberre van szükség, és nem a coaching a legjobb megközelítés, azt jelzem feléd.